dijous, 1 de juny del 2017

2n Colònies

Els nens i nenes de segon hem anat un parell de dies a passar-ho la mar de bé a la casa de colònies “Els refugis” de Serinyà.
L'autobús ens ha portat fins a Banyoles on ens esperava la monitora. Ens ha portat a conèixer el poblat neolític del parc de la Draga. Allà hem vist com eren les cases, eines,... i tot el que els arqueòlegs van anar trobant dins i a prop del llac.
A l'hora de dinar hem anat cap a la casa de colònies. Després de fer un bon àpat i jugar una estona hem començat a fer els tallers de prehistòria amb la Anna i la Clara: muntatge de cabanes amb pals i pells. Després de berenar, hem fet grups i uns han fet pintures rupestres i els altres armes prehistòriques i encesa de foc.
Al vespre, després de sopar, hem fet un joc de nit amb llanternes, ha estat molt divertit. Hem acabat a les 11h de la nit, i hem anat a dormir.

L'endemà al matí ens hem despertat amb molta son i hem fet les bosses. Hem anat a esmorzar i els nens i nenes han fet el segon taller que no havien fet el dia abans. Una estona de joc lliure i cap a dinar! A les 3 l'autobús ens ha portat a l'escola. Alguns han aprofitat per fer una bona migdiada!!! La sortida ha anat molt bé, hem après moltes coses noves de la prehistòria i en hem gaudit moltíssim!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada