divendres, 5 de juny del 2015

COLÒNIES DE SEGON

Els nens i nenes de segon hem anat un parell de dies a passar-ho la mar de bé a la casa de colònies “Els refugis” de Serinyà. 
Dijous 4 de juny l'autobús ens va portar fins a Banyoles on ens esperava la Sílvia, una de les nostres monitores. Ens va portar a conèixer el poblat neolític del parc de la Draga. Allà vam veure com eren les cases, eines,... i tot el que els arqueòlegs van anar trobant dins i a prop del llac.
A l'hora de dinar vam anar cap a la casa de colònies. Després de fer un bon àpat i jugar una estona vam començar a fer els tallers de prehistòria amb la Sílvia i la Susanna: muntatge de cabanes amb pals i pells. Després de berenar, vam fer grups i uns van fer pintures rupestres i els altres armes prehistòriques i encesa de foc.
Al vespre, després de sopar, vam fer un joc de nit amb llanternes, va ser molt divertit. Vam acabar a les 11 de la nit, i vam anar a dormir.

El divendres ens vam despertar amb molta son i vam fer les bosses. Vam anar a esmorzar i els nens i nenes van fer el segon taller que no havien fet el dia abans. Una estona de joc lliure i cap a dinar! A les 3 l'autobús ens portava a l'escola. Alguns van aprofitar per fer una bona migdiada!!! La sortida va anar molt bé, vam aprendre moltes coses noves de la prehistòria i en vam gaudir moltíssim!!!!!!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada